You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ons team

Wij zijn uitgegroeid tot een eigentijds, persoonlijk en kleinschalig kraambureau met zeer ervaren en gemotiveerde kraamverzorgende en zijn wij per 1 januari 2018 verder gegaan onder de naam Mavita Kraamverzorging. Wij zijn werkzaam in Barendrecht e.o. (overige regio’s bespreekbaar).

Suzie Steegmans

Ik ben Suzie Steegmans en sinds 2001 gediplomeerd kraamverzorgende. Na 7 jaar in loondienst gewerkt te hebben vond ik het tijd voor een volgende stap: verder gaan als zelfstandig kraamverzorgende.

Ik vind het belangrijk dat de gezinnen zich op hun gemak voelen, ze met hun vragen bij mij terecht kunnen en dat ze met een goed gevoel na de kraamweek vol zelfvertrouwen met elkaar verder kunnen gaan.

U kunt op mijn professionaliteit en enthousiasme rekenen om er samen met u en uw gezin een gezellige kraamweek van te maken.

Linda Stewart

Kort na het verder gaan als zelfstandig kraamverzorgende ben ik een hechte samenwerking aangegaan met verloskundige Linda Stewart, ook bekend als Mavita verloskundige Barendrecht.  www.mavita.nl  

Wij zijn samen van mening dat nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines binnen de geboortezorg, de zorg voor moeder en haar pasgeboren kind ten goede komt.