You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

COVID-19

Ook bij Mavita Kraamverzorging denken we dagelijks na over het Coronavirus. 

Wij staan voor persoonlijke kraamzorg op maat en willen graag de zorg geven die wij gewend zijn. Toch ontkomen wij er ook niet aan en hebben wij ons beleid moeten aanscherpen.

Intakes zullen weer thuis plaatsvinden. 1 vast persoon mag op bezoek komen als de kraamverzorgende aanwezig is. Wanneer de dienst van de kraamverzorgster klaar is, mag er bezoek ontvangen worden volgens de regels van het RVIM.

Voor wat betreft de kraamweek zullen wij er alles aan doen om gewoon de zorg te geven en de uren zorg te geven die de gezinnen nodig hebben. Wij zijn gewend om hygiënisch te werken en zullen dit nu zeker blijven doen. 

Wij zijn gewend om zoveel mogelijk “hands off” te werken en de ouders de zorg voor hun baby zelf te laten doen. Wij zullen hier nog meer op toezien en met de mondelinge tips en adviezen de zorg bij de ouders te leggen.

De meeste verloskundigen zullen niet of minder vaak op huisbezoek komen tijdens de kraamweek tenzij de kraamzorg de noodzaak hiervan ziet. Zij zullen om de dag telefonisch contact opnemen om de zorg te bespreken.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking.